O nama

Dario Šimić

Misija & Vizija

Kao sportaš uvijek sam težio ka savršenstvu i izvlačenju maksimuma iz svega. Bilo da je riječ o najobičnijem treningu ili finalu nekog velikog natjecanja, cilj je uvijek bio jasan: dati sve od sebe i ne žaliti za propuštenim prilikama. Ta pravila prenio sam i u svoj svakodnevni život, a kako bih mogao živjeti prema njima odlučio sam posebnu pažnju posvetiti svom tijelu.
Posvećenost zdravlju počela je još za vrijeme mojih igračkih dana, dok sam igrao u NK Dinamu, F.C Inter Milanu, A.C Milanu i AS Monacu ali i za hrvatsku reprezentaciju, a nastavila se i nakon nogometne karijere. Shvatio sam da je najvažnije provjeravati što unosite u sebe i upravo zato nastala je Aqua Viva, pročišćena i obogaćena voda zbog kojeg ćete se u svakom trenutku osjećati puni života! I ona će vam pomoći da u svakom trenutku izvučete maksimum iz sebe, čime god se bavili!
Dario Šimić

Dario Šimić potpis

800k

galona vode godišnje

+20

godina tradicije

+40

dostavnih vozila

PROIZVODI

Započnite svoj dan najboljom kavom i nastavite ga hidratizirati Aquaviva vodom, koja vam omogućuje pravilno funkcioniranje metabolizma.

Voda

Savršeno je izbalansirana optimalnom količinom minerala i uravnoteženim pH što ju čini izuzetno mekom, laganom i kristalno čistom.

Pregledaj ponudu

Kava

Iznad industrijskog standarda! Bliska je specijalnim tipovima kava i nudi upravo ono što kava jest - ljubav, strast i umjetnost.

Pregledaj ponudu

Povratak na vrh