O nama

Aquaviva - KVALITETA KOJA TEČE VEĆ 20 GODINA

2002.

Brend Aquaviva započeo je svoju priču 2002. godine kada je osnovana tvrtka Živa voda. Otada naša vodena priča uspješno teče već punih 20 godina. Iz godine u godinu učimo, rastemo, napredujemo, širimo svoje horizonte.

Misija & vizija

Živa voda - Aquaviva uhodan je obiteljski posao. Od prvih dana do danas radni kolektiv povećao se na 77 zaposlenika.
Kako je sve započelo, otkriva nam vlasnik i osnivač Žive vode, Dario Šimić, naš proslavljeni nogometaš i uspješni poslovni čovjek s vizijom zdravog načina života te društveno odgovornog poslovanja. On je začetnik naše poslovne priče i ideje o brendu Aquaviva.

Dario Šimić

Kao sportaš uvijek sam težio ka savršenstvu i izvlačenju maksimuma iz svega. Bilo da je riječ o najobičnijem treningu ili finalu nekog velikog natjecanja, cilj je uvijek bio jasan: dati sve od sebe i ne žaliti za propuštenim prilikama. Ta pravila prenio sam i u svoj svakodnevni život, a kako bih mogao živjeti prema njima odlučio sam posebnu pažnju posvetiti svom tijelu.

Posvećenost zdravlju počela je još za vrijeme mojih igračkih dana, dok sam igrao u NK Dinamu, F.C Inter Milanu, A.C Milanu i AS Monacu ali i za hrvatsku reprezentaciju, a nastavila se i nakon nogometne karijere. Shvatio sam da je najvažnije provjeravati što unosite u sebe i upravo zato nastala je Aquaviva, pročišćena i obogaćena voda zbog kojeg ćete se u svakom trenutku osjećati puni života! I ona će vam pomoći da u svakom trenutku izvučete maksimum iz sebe, čime god se bavili!

Dario Šimić

S ponosom ističemo da od ove godine
poslujemo u novom prostoru.
Preselili smo se na novu adresu u Zagrebu, 9. svibnja 2022. godine.
Od sada nas potražite u Karlovačkoj cesti br. 92.

U potpuno digitaliziranom modernom pogonu i laboratoriju za kvalitetu kontrole omogućujemo optimalne uvjete za proizvodnju - pročišćavanje i obogaćivanje pitke vode. Okupili smo tim stručnjaka koji svakodnevno provode rigorozne kontrole kvalitete vode, provode pročišćavanje i obogaćivanje stolne vode kako bismo Vam dostavljali tehnološki ispravnu i zdravu vodu.

Aquaviva je voda bez kamenca, izbalansirana optimalnom količinom minerala, soli, kalcija i magnezija, oligoelemenata, meka, lagana, i kristalno čista. Kao tehnički najispravnija voda na tržištu, naša voda ima optimalna organoleptička svojstva.

Aquaviva je idealna voda za ljudski organizam jer omogućuje pravilno odvijanje metabolizma tjelesnih tekućina i bržu rehidrataciju, a time i bolje tjelesne i mentalne sposobnosti. Stoga se preporučuje svim kategorijama ljudi, odraslima, sportašima, rekreativcima, a posebice trudnicama, djeci te osobama treće dobi.

gallery pic

Znate li da je Aquaviva tehnološki
najispravnija voda na našem tržištu?

PRIZNANJA ZA KVALITETU
 
Redovitim uzorkovanjem i ispitivanjem kvalitete vode budno pazimo da Vam u svakom trenutku možemo isporučiti zdravstveno ispravnu vodu najbolje kakvoće.
 
O kvaliteti našeg načina proizvodnje vode govore priznanja i certifikati nadležnih institucija za kvalitetu hrane i vode:
 
• ISO 9001
 
ISO 9001 je međunarodni standard za Sustave upravljanja kvalitetom.
 
Sustav upravljanja kvalitetom (QMS) predstavlja skup dokumentiranih procedura koji definira interna pravila kako tvrtka izrađuje i isporučuje proizvod ili uslugu klijentima.
 
Ovim priznanjem opravdali smo svoje standarde za uspostavljanje, implementaciju i održavanje Sustava upravljanja kvalitetom u tvrtki.
 
• HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Point
 
HACCP je priznanje za sustav samokontrole te sustav kvalitete. Provodi se proces analize opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka, a podrazumijeva niz preventivnih postupaka radi osiguravanja zdravstveno ispravne hrane.
 
• Hrvatska kvaliteta
 
Certifikat dodjeljuje HGK (Hrvatska gospodarska komora) domaćim brendovima za proizvode i usluge natprosječne kvalitete na području Republike Hrvatske.
Posjetite nas na novoj adresi, Karlovačka 92!
map pic

2580 m2

PROIZVODNI POGON

500 m2

UREDSKI PROSTORI

Aquaviva u brojkama

Naša statistika govori sve o našem radu.

prodaja vode od siječnja do svibnja 2022. godine

prodaja vode do 2022. godine

+10 %

porast

750000

bidona godišnje

(prosjek: 62.300 bidona mjesečno)

Provjerite zašto nam klijenti daju svoje povjerenje!

NAŠI KLIJENTI

3387

Kućanstva

6403

POSLOVNI SUBJEKTI

77

ZAPOSLENIKA

30 kombija

5 caddyja

VOZNI PARK

16000

APARATA

Distribuiramo aparate i vodu do kućnog praga, a svoje galone možete preuzeti i u jednom od naših obližnjih Vivas barova.

Osim ponude vode u galonima, bočica za vodu napravljenih od kvalitetnog materijala bez štetnog bisfenola A (BPA), aparata za vruću i hladnu vodu, praktične pumpe za vodu iz galona, Aquaviva je proširila svoj asortiman ponudom aparata za kavu te kvalitetne espresso kave marke Caffitaly. Surađujemo s najvećom talijanskom tvornicom kave i aparata za kavu te nudimo kućanstvima i poslovnim subjektima aparate i kavu za pripremu najukusnijeg napitka.

Mnogi ne mogu zamisliti dan bez kave, ali nitko ne može bez vode!

PROIZVODI

Započnite svoj dan najboljom kavom i nastavite ga hidratizirati Aquaviva vodom, koja vam omogućuje pravilno funkcioniranje metabolizma.

Voda

Savršeno je izbalansirana optimalnom količinom minerala i uravnoteženim pH što ju čini izuzetno mekom, laganom i kristalno čistom.

Pregledaj ponudu

Kava

Iznad industrijskog standarda! Bliska je specijalnim tipovima kava i nudi upravo ono što kava jest - ljubav, strast i umjetnost.

Pregledaj ponudu

Svi putovi kvalitete vode do Karlovačke ceste i Aquaviva vode!

Povratak na vrh