Voda

Aparati za vodu

Optimum & Premium

Water cooler OPTIMUM i PREMIUM pružaju dodatnu sigurnost u održavanju razine kvalitete vode, njezine kristalne čistoće i okusa.

Uređaji vam pružaju rashlađenu vodu na dohvat ruke (na ugodnih 5-10 ° C) i mogućnost pripreme toplih napitaka poput kave, čaja ili juhe (vruća voda na 95 ° C).

U ponudi su i mali stolni uređaji (dimenzija 50X 30X30 cm), namijenjeni manjim prostorima. Uređaji imaju istu funkciju kao samostojeći, vodu zagrijavaju na 90 ° C i hlade na 7 ° C.

Dodatna ponuda

Pumpa za vodu

Vodena pumpa praktična je zamjena za aparat za vodu kada želite sa sobom ponijeti bocu Aquavive od 18,9 l ili vam nedostaje prostora. Njezina je upotreba izuzetno jednostavna - postavlja se na vrh boce umjesto čepa, a pritiskom na gumb, na vrhu pumpe, voda prolazi kroz slavinu u vašu čašu.

Aquaviva bočica

Bočica od 0,5l 0,75l ili 1l najbolja je alternativa običnim plastičnim bocama. Proizvedena je od kvalitetnog materijala TRITAN ™ kopoliestra – koji ne sadrži štetnu kemikaliju bisfenol A (BPA). Namijenjena je dugotrajnoj upotrebi i može se prati ručno i u stroju za pranje posuđa. Zadržava kvalitetu vode, pristaje u svaki držač za bočice i pogodna je za sportaše i djecu školske dobi.

Stalak za otpadne čaše

Novo dizajnirani stalak za rabljene čaše koje se mogu reciklirati

 • najefikasniji način za skupiti čaše
 • moderan, pametan dizajn
 • može se prilagoditi logotipom na poklopcu
 • ISO 9001:2000, HACCP certifikati

+40

dostavnih vozila

+80

zaposlenih

36

litara vode prodano svake minute
watercooler

Kao proizvođač zadovoljavamo najviše standarde

Naše prazne boce vode u procesu proizvodnje prolaze kroz 4 ključne faze. U proizvodnji koristimo sleeve aplikator, pa Aquaviva proizvod na lokaciju naručitelja dolazi u orginalnom pakiranju. Osim toga, za kvalitetu proizvoda zaslužni su i naši stručnjaci uključujući i mag. ing. prehrambene tehnologije koji uvijek paze na vrhunsku kvalitetu.

 • 01

  Hladno pranje i pretpranje

 • 02

  Pranje vrućom vodom i deterdžentom na 60°

 • 03

  Ispiranje i dezinfekcija

 • 04

  Ispiranje gotovim proizvodom

Povratak na vrh